Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, May 22, 2014

what's cookin?

hai!
korang makan apa hari ni? xD

ni entry photos makanan lagi.
(macam biasalah. HAHA)
tapi ikut time jugak,
ada masa sy masak, malas nak snap gambar.
ni kira time rajin snap. lolx

ni time cuti jaga ariana tak sihat hari tu, nak masak lain tak sempat. breakfast goreng nasi je lah. :)



ni merasmikan pemanggang ajaib yang beli kat langkawi hari tu. try masak ayam percik.

sedap jugak despite of tak de serai dalam fridge.
wahaha


ni pagi tadi masak burger buat breakfast.

ingat nak buat patty sendiri.
may be one day la.
sekarang tak sempat.
beli patty burger ramly je and masak atas pan. letak sos tiram.
siap. potong timun, letak salad.
ngap makan. xD


ni pisai baru beli. the kai knife.
kai knife ni memang famous.
kalau dulu-dulu tengok food network memang ada iklan pasal kai knife.
and bila pakai baru tau kenapa la famousnya.
best ok pakai.
macam effortless.
cuma tak de la nak cincang membelah angin laju-laju macam yang chefs buat.
diorang tu chef.
kita ni rakyat marhaen je. HAHA

ok tu je.
memang entry ni pendek je pun.
teehee.

bye! :)

0 comments: