Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, May 10, 2014

bengkel kat PD

happy saturday! *grin*

sy memang jarang cerita pasal ofis dan kerja.
sebab basically, cerita pasal kerja kat blog adalah boring. akaka
but now sy akan menjadi boring seketika *jyeah!*
:P

khamis hari tu sy kena pergi this workshop kat port dickson.
sudden punya arahan daripada bos besar.
sebab bos kecik ada kerja lain.
we had to take over sebelum dia datang hari jumaat la kiranya.

sy pergi dengan colleague sy, izzati.
kitorang ni dah la buta jalan.
bayangkan la jalan ke PD pun tak tau! wahaha
tapi apa ada hal. google ada. GPS ada. semua ada :DD
(tapi GPS izzati la sebab GPS sy 'kong').
yang tak ada cuma kereta ofis. penuh.
jadi sy drive sendiri.
again, apa ada hal. :B

tu sy dalam bulatan kuning. lolx

kerja kitorang, komen paper.
ada 21 paper semua. ye gile banyak.
sempat komen separuh la sebelum bos kecik datang the next day.

komen sampai malam.
sampai pukul 11.30pm.
lepas tu kitorang berdua keluar kejap cari makan.

oh lupa nak habaq.
kitorang duduk kat hotel chorus paradise.
bilik kitorang paip air bocor, tempat shower bertakung. pakej lengkap. wahaha
malam tu kitorang gi makan kat mayang sari.
biasalah ada ikan bakar, tomyam, western. lengkap la.
tempat pun lawa ^^


tempat di mana perkara hebat berlaku. ye.. inilah.. tempat bancuh air!! :D



deco dia lawa.



seatings.

tak ramai orang pun. mungkin sebab dah lebih pukul 11.30pm.
kedai tutup pukul 12am.
bagus sangat kitorang datang time kedai nak tutup kan. haha


muka penat + mengantuk + berkilauan.



coconut shake!! xD



ikan kerapu bakar harga rm34.70 tak boleh kurang langsung -_-"

lepas tu balik hotel, tidur.
esok paginya sambung bengkel.


view dari tingkap bilik.



breakfast.
makanan kat hotel chorus paradise boleh tahan sedap.
pada sy sedap la.
lunch pun ada udang masak lemak cili api.. besar-besar udangnya.
ikan bercili. ayam kicap. macam-macam.
semua sedap.


ni izzati. say hi to her. :)

izzati ni baru berapa bulan kat bahagian kitorang.
such a hardworking girl.


and that's me. lolx



ye, makan mee goreng tak cukup. kena makan bubur pulak. wahaha



gambar kenangan dengan kawan-kawan batch yang datang ke bengkel. kiri azza, tengah lija.

sekian cerita berbengkel.
lain kali cerita lagi.

2 comments:

kaizenDaGreat says:
at: May 11, 2014 at 4:40 PM said...

Ahahha. Never liked Chorus PD Hotel. Sebab mcm tak berapa comfy duk situ. Dunno why... hehehe

wani ezryl * says:
at: May 13, 2014 at 2:52 AM said...

betul tu raja. mama pun ckp hotel tu selalu la ada masalah paip dan sebagainya. may be pun sebab hotel lama. dari zaman kecik2 lagi dah ada hotel ni. haha