Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, May 29, 2014

naik pangkat

pertama,
takziah kepada kerabat diRaja (family) almarhum Sultan Azlan Shah yang telah mangkat semalam.
al-Fatihah.

oh dah pukul 12++ midnight.
means dah hari khamis.
ada news sempena hari khamis! xD

jangan buat-buat terkejut ye, kucing.

hari ni sy dan kawan-kawan sebatch,
and batches lain akan ke majlis pemangkuan.
kiranya naik pangkat ke gred baru la hoih!
tahniah, wani! *pat bahu sendiri* wah haha
congrats kepada kawan-kawan jugak!!

diorang seram-seram sebab hari ni akan tau sama ada dapat tukar tempat kerja baru ke tak.
tapi sy tak de perasaan apa pun.
sebab rasa macam kena stayyyyy je.
bos dah bitau awal kena stay.
kalau tak stay dia nak suh bos kecik contact JP*A.
lepas tu diorang awal-awal dah habaq kat TKP JP*A untuk staykan kitorang.
sampai macam tu sekali.
*mode redha airways*

ok next time update lagi.
super penat lah hari ni, tak sempat nak rest lagi.
later cerita lain.
tata!!

0 comments: