Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, May 04, 2014

ariana gunting rambut

selamat hari ahad!! :)

ariana gunting rambut semalam.
babah dia yang guntingkan belah belakang, biar kasi sama sebaris. haha
"i'm a hair stylist." kata husband bangga. lolx!


tapi budak ni tak de la nak duduk diam sangat :P

lepas tu kitorang pergi banting, rumah in laws.
ambik kereta husband kat bengkel yang dah siap.
sebenarnya hari tu dia eksiden, kena langgar dengan motor.
bengkel charga RM2,600. tolak insurans.
memang macam tu lah kekdahnya kalau eksiden dengan motor.
kalau motor tu salah sekalipun dia tak kan bayar.

so sekali tengok si syaza, cousin ariana yang dah berapa hari tak sihat.
katanya masuk hospital kejap, ambik darah and masuk air.
sebab dia macam tak selera makan and berat turun.
but now dah balik rumah.
nampak recovering.
and dah start makan and minum semua.
alhamdulillah.
semoga syaza cepat sembuh.

kiri : syaza. kanan : ariana.



give a pose to the camera, girls! xD






pandai depa main sama. ahaha (walaupun ariana ni memang kaki usik)

no wonder dalam buku taska dia, pengasuhnya tulis suka usik kawan ketika tidur.
tengok gayanya gini memang kuat menyakat hoih. HAHA


ok dah on flash. baru terang gambar. kehkeh



si tukang makan blok-blok mainan.















get well soon, syaza!! :)

ariana memang bulat. haha
selalu orang tanya bagi makan apa. minum apa.
mama dia kurus kereping aje (eh eh sekarang tak kereping ok! HAHAA)
ariana minum anmum and makan bubur nasi.
masa pregnant dulu pun sy selera makan nasi.
karb=bulat. lolx
tak apa pun sebab hari tu tengok cerita pasal lisa surihani on E!
gambar dia masa baby lebih kurang macam ariana.
so nanti ariana besar may be macam lisa surihani lah. akakaa *tersedak*

 :'D

ok tu je. sekian. lolx

1 comments:

kaizenDaGreat says:
at: May 7, 2014 at 4:01 PM said...

Biarlah mcm lisa surihani... ariana grande tak sesuai biarpun nama ariana itu sama... hehehehe