Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, May 13, 2014

meatballs leko-leko

now tengah seronok download and tengok chopped canada.
chopped memang favourite tv show sy zaman berzaman.. ahaha.
since kat rumah putrajaya tak de astro HD, tak dapat la tengok.
so kita download je.

husband tak de, dia pergi melancong backpack dengan kawan-kawan.
sy malas nak ikut sebab sy tak suka backpacking LOL.

ni adalah gambar sabtu lepas,
time pergi jalan dengan husband and ariana.

singgah leko-leko beli keropok lekor yang diinovasikan.
pehh sedap!
mine is blackpepper lekor.
and husband ambik lekor yang ada cheese tu. mayo cheese ke apa nama dia.
lepas tu sy nampak kat board dia,
ada menu meatballs dengan cheese.
sy bitau la ke husband.
dan dia suruh sy order lagi. meatballs pulak. haha
dia memang suka cheese.


meatballs with cheese.

rasa boleh tahan sedap.
tapi meatballs ikea masih no. 1. haha

ni lah macam mana ariana menjalankan modus operandinya :


1. target lock benda yang dia nak ambik.



2. ambik. hahaha

lepas ni nak update entry,
lepas tu nak sambung tengok chopped canada ;)

0 comments: