Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, November 01, 2013

cikgu wani ezryl (lah sangat!)

facial expression strips.

sebenarnya hari ni baru balik outstation.
semalam di pahang, hari ni di melaka.
enjoy jugak sebenarnya pergi outstation ni kadang-kadang.
ye lah dok ofis asyik mengadap laptop je.
sometimes nak keluar jugak sedut fresh air dengan tengok pokok-pokok. uhuk

kitorang keluar edar borang soal selidik untuk kajian.
so they all (responden) called me 'cikgu murni'.
mungkin sebab gaya assist diorang untuk jawab soal selidik tu dah macam gaya cikgu.
"siapa ada masalah, soalan, boleh angkat tangan ye!"
HAHAHA cikgu murni tu dalam cerita p.ramlee kan? :P
ni dah berapa ramai orang cakap sy ni cikgu daa.
ciri-ciri kecikguan tu ada.
ramah, lovely, muka ilmu penuh di dada.
rofl!

sampai jumpa lagi! :)

0 comments: