Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, November 10, 2013

love you mr arrogant dah habis!

ye, dari awal sy dah follow drama siri hotstuff; love you mr arrogant.

akhirnya drama ni tamat pada hari khamis lepas.
hari tu jugak sebenarnya pelakon drama ni (mr arrogant and zara) ada datang ke ofis kitorang sempena program books4u (program hari buku.. lebih kurang la)
tapi sy tak turun bawah jumpa depa pun.
ada kerja time tu.

so sempena love you mr. arrogant dah habis,
ni adalah snapshots bahagian-bahagian penghujung episod akhir dia.

gigih tu snap. haha
















bagi yang tak tengok episod akhir ni,
last-last zara pregnant and they live happily ever after.
kawan zara tu pun kahwin dengan cousin am.

sy suka tengok zara sebab dia lawa and style ikat scarf dia pun lawa.

kalau rajin lain kali kita tengoklah tutorial dia nak buat macam mana.
*as if wani ni rajin sangat kan* hahaha

ok dah.
habis.
next week cerita baru pulak!
daa!! :)

0 comments: