Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, October 30, 2013

ariana this week :)

haa ni update tentang ariana.
:)

ariana dah pandai pegang botol susu sikit-sikit.


anddd the happy faces of her! xD








sabtu lepas kitorang pergi ke mother & baby expo di SACC, shah alam.
ingat nak cari playpen atau apa-apa untuk ariana.
tapi tak jumpa pun playpen yang berkenan di hati.
beli baju dengan stoking ariana je la. lolx

my mom bergambar di depan salah satu booth.



barang-barang baby semua mahal, woah!!



crowded!







tengoklah tu punya ramai orang! 8D
bayangkan baby expo kan. dengan orang super ramai.
dengan strollers sini sana.
fuh.


cakap pasal stroller, ni ariana di dalam strollernya.



ni time ariana duduk di car seat. nak bagi biasa.



boo! ;)

entry ni diakhiri dengan gambar ariana jugak;
pakai teether dengan towel kecik atas kepala.
angkara uncle dia la ni cakap macam orang arab. lolx
jumpa lagi di lain updates!!
xD


2 comments:

Anonymous
at: November 1, 2013 at 9:56 PM said...

Bolatnyer Ariana...nomei nomei

wani ezryl * says:
at: November 6, 2013 at 4:50 PM said...

membesar bagaikan bola. eh.
lolx