Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, November 10, 2013

catching up stories

catching up stories dan gambar sebenarnya.
recently sy sibuk sangat.
tak dapat nak devote diri ni untuk berblogging secara teratur. hahah

ni petang ni nak ke hospital ambik shift jaga abah.
esok dah start kerja. *monday? nouuuuuuu*

nak buat entry tutorial pasal buat watermark pun tak sempat lagi.
tak pe la mana yang tak sempat tu nanti akan disempat-sempatkan. ahaha

sementara tu, nah cerita dan gambar yang nak dicatch up kan ;)

ariana last week. time ni di alamanda.



ni masa kitorang balik bermalam kat rumah putrajaya. bangun tidur dia memang happy macam ni :P



tertidur dengan babahnya sebelum kitorang bertolak ke kenduri kahwin.

sabtu lepas ada dua kenduri kahwin;
yang first kitorang pergi kenduri anak kak timah kat putrajaya.
kak timah ni colleague kat ofis.
yang kedua adalah wedding kak wan (kawan batch PT*D) kat sungai ramal, kajang.

hidangan di kenduri anak kak timah. ayam goreng rempah and the rest, korang tau dah kot. :P



ada jugak ABC dengan jelly kelapa. xD

sy ni patutnya pantang setahun la kan tak makan minum benda-benda sejuk dan berais ni.
tapi kuredah jua. haha
walaupun sy makan benda sejuk, ais krim ni.. makan kadang-kadang je.
tak selalu.
hari-hari pun minum air tak de ais.
ok sambung.

family selfie. yoshh. ariana memang golongan pemikir. jadi abaikan kerutan di dahi itu. ;)



next! kenduri kak wan di sungai ramal. L2R : husband kak wan, kak wan, me, mardia & lija.
time datang tu dah lewat sikit.. almost 3pm.
rendang dagingnya sedap!
kenduri ni berciri islamik sikit.
lagu kerohanian. makanan daging.
wedding favour pun adalah buah-buah kering macam kismis tu.


balutan wedding favour kak wan :) comel!


gambar seterusnya adalah pada hari selasa.
time ni kitorang ke restoran FC, kompleks PKNS, shah alam.

sy macam biasa la,
makan burger ayam favourite sy tu. haha

my fave burger!!

burger dia best sebab rangup dan sedap.
makanan lain pun semua sedap sebenarnya.
chicken chop (yang digrill), set ayam goreng, pizza, kebab,.. semua sedap!


husband ambik set ayam goreng. yums.



husband tengah bagi ariana minum.
restoran FC dah canggih sekarang..
ada wifi percuma. jyeah!

dan baru-baru ni ariana dah mula cuba berada dalam pumping position.
position ni tanda-tanda dia nak belajar merangkak dah.
tapi tak merangkak lagi.
agak laju jugak la progress sebab ada budak 8 bulan baru merangkak.
5 bulan macam umur dia ni, ada budak yang baru nak belajar angkat kepala and rolling.
tapi kalau pada progress, tengok baby tu individually la.
lain baby lain progressnya.


eeeyah! kata ariana.



pumpingggg position! ahax



ni saja snap gambar masa balik dari rumah pengasuh. lupa pulak hari apa. i just like the jumpsuit :)


ok last-last letak gambar makanan.. boleh tak?? HAHA
boleh tak boleh sy tak peduli.
nah gambar makanan! :P

comfort; ikan goreng dan kicap.



maggi kari dan telur.



nasi hujan panas dan ayam merah madu by pak abu catering. sedap hoih! mencecer air liur tengok.



nasi kerabu pasar malam semalam.

0 comments: