Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, November 22, 2013

just ariana

ye.
this entry adalah tentang ariana sahaja.
i composed few photos of her, and nah! tengoklah. lolx

punya besar cool fever tepek kat dahi dia kan. tu pun dah digunting sebenarnya. haha
time ni baru lepas injection.
biasanya kan baby akan demam.
so awal-awal dah tepekkan cool fever. ubat demam yang specialist bagi, dari dulu tak pernah guna.
terima kasih, cool fever! lolx


i love this photo because she looks so cute in it! ^^



the happiest after waking up. usually.
kalau cukup tidur, bila bangun tu punyalah hype.
tapi kalau tak cukup tidur,
biasanya lepas terbangun tu dia tak happy sangat, akan gosok-gosok mata dan tidur balik.


tertidur di atas car seat. olololo~



habit menghisap jari. don't try this at home, kids!



"watcha lookin' at?"
patch kuning pada baju ariana tu sebenarnya adalah mosquito patch.
konon untuk halau nyamuk la. haha


ada nampak macam gambar selfie tak? lolx!



sibuk aje nak pegang sana sini masa mama nak snapshot dia! hihu.



suka ariana, ye.. kacau mama. huahaha



latest : dah boleh gerak sini sana dengan gliding. ala-ala merangkak, tapi sebenarnya mengengsot. so tiut.

baru tadi i shot her video tengah kejar botol bedak (ye, 'kejar'!)
sungguh-sungguh dia ke depan nak capai botol tu.
way to go, daughter!
improvement is good! :) kikiki

oh oh.
dan dia jugak tau apa itu 'kipas'.
bila cakap kipas dan tengok atas, dia akan tengok sama.
so kalau nak tukar pampers dia and kasi dia distracted sikit, cakap kuat-kuat "kipas! kipas!"
nanti dia tengok kat siling la. senang ai nak tukarkan pampers. hahaha

ok lah itu saja.
selamat berhujung minggu!

2 comments:

Erock Erock says:
at: November 29, 2013 at 4:01 PM said...

wani anak hang besaq dah nooo..tahniah weii

wani ezryl * says:
at: December 1, 2013 at 7:53 AM said...

dah nak masuk enam bulan dah, erock. anak hang dah umur berapa? :)