Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, November 10, 2013

buku-buku yang wani e beli

semalam sy ke MPH, subang parade.
sebab sy rindukan kedai buku.
tu pun curi masa sekejap lepas balik hospital.

pusing satu kedai tengok buku. haha


buku my first colours tu untuk ariana.
sy ada beli satu lagi buku yang dalam bentuk soft fabric.. tentang numbers.
tapi tak snap pulak gambarnya haha.
satu lagi tu buku rekod baby.
untuk letak gambar dan rekod-rekod ariana.
buku ni super cute, dan harga tak mahal.


comel kan buku rekod ni!! ^^


kemudian beli buku  untuk bacaan sendiri :


buku leon trotsky ni memang dah lama cari..
sejak nadia my cyber friend perkenalkan. so jumpa kat MPH. belilah, apa lagi! xD
buku ni adalah non fiction.
tapi best.
pasal hal-hal dalam malaysia.
ada cerita pasal sekolah, angkasawan, gula dan macam-macam lagi.

second one adalah novel.
ye sy baca novel. tapi tak semua novel.
sy memilih. haha
novel ni bertajuk '13 jam A380'.. ditulis oleh penulis the wedding breaker, evelyn rose.
the wedding breaker memang best gile.
so tak mustahil 13 jam A380 ni pun sama best macam tu.
bila baca cover depan novel ni,
baru tau yang the wedding breaker dah diadaptasi dalam bentuk drama.
cuma sy tak tau drama mana satu.
mungkin belum keluar tv lagi.
can't wait for it! ;)

0 comments: