Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, November 10, 2013

hospital day

semalam adalah hari hospital.
eh bukann. bukan hari hospital sedunialah! :P
tapi hari sy ke hospital haha.

pagi-pagi tu ke salam specialist untuk check up ariana.
petang ke hospital putrajaya melawat abah.

sementara tunggu doktor kat salam,
kami ambik selfie shots dulu la ye. bahaha

mungkin ariana nak kata sesuatu. aih entah. :P



what she's looking at? pipinya bulat merah digigit nyamuk.



helo, ariana bariana! :P



full outfit shot.



ni odw balik di dalam kereta.



kerja 'tiup trompet' saja!

petang tu time ke hospital putrajaya,
jumpa sekali tok and makcik-pakcik yang datang melawat abah.
:)

with my makciks and beloved toks.



that's my mom.. in yellow tudung.
tok yam (nenek) sy tu boleh jalan, tapi dia tak larat.
tapi dia malas sebenarnya naik kerusi roda.
kena paksa dengan makcik-makcik baru dia nak naik. hihi


tok yam main dengan ariana.



faliq (in black shirt) datang tukar shift dengan mama.

hari ni faliq shift malam.
sy shift petang.
mama pulak dari malam semalam sampai petang ni.
macam tu la rutinnya jaga abah.
shift je lain-lain masa. haha

till then!

0 comments: