Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, December 29, 2014

weekend on raining days

ni cerita sabtu lepas.
pergi berjalan-jalan ke IOI city mall buat kali kedua.
kali ni tak se-packed masa awal-awal IOI CM dibuka.
ada ruang nak bernafas sikit la.. lolx.
kat restoran-restoran pun tak de sampai kena tunggu meja.
still ada meja kosong.
but masih ada queue panjang beli makanan.

tak de la shopping sangat pun,
just masuk kedai tengok-tengok (a.k.a. window shopping).
nak beli baju, tapi macam banyak baju-baju musim sejuk je.
kedai-kedai ni ikut tema kat overseas ke apa.
siapa nak beli baju kait-kait sweaters bulu-bulu semua ni kalau tak de salji kat sini. hihi
sempat jugak la ke index living mall dengan homepro. cuci mata.

it's a bird! it's a plane! no, it's ironman! xD



tiga orang ini.

kena bawak stroller, kalau tak jauh lari si ariana ni.
and time tidur pun tak de la nak kendong dia. berat boleh tahan. ada la dalam 11-12kg.
terima kasih, stroller inventor! xP


tengok orang main ice skating. tengok je la. kang nak main, mana nak letak ariana pulak. hahah


petang pulak swimming kat marriot.
hujan renyai ok.. so diorang tutup pool kejap.
keselamatan kot.
tapi dekat pukul 6 lebih macam tu, pool bukak balik. yeehaa!

melopong tengok apa tu, ariana bariana? :'D



muka penuh keazaman nak pergi berenang. kihkih



uncle-uncle ariana pun ada sekali.



budak yang cintakan air. haha. tak nak orang pegang tu. hamboiii.



pool sini memang lawa. ada air terjun siap. tu faliq & harith.



ma parents. xD



sekianlah percutianku yang ala-ala percutian.
walhal dekat je pun kan. kira jadilah. haha

toodles!!

0 comments: