Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, December 15, 2014

the big bad wolf book sale 2014


hai hai!
tahun ni sy berjaya ke BBW.. twice! *lompat gilang-gemilang*

al-kisahnya siap mintak cuti nak pergi on the first monday,
tapi terpaksa cancel cuti *boo hoo* sebab tetiba ofis ada program.
lepas tu siap calculate bila lagi boleh cuti pada hari biasa untuk elakkan sesak.
TAK ADA HARI YANG SESUAI OK!! SEMUA PENUH!! *pengsan*

last-last pergilah jugakkk hari sabtu. the first sabtu.
ajak faliq.
memang merasalah packed dia.
ramaiiinyaaaaa. nasib baik dapat parking. haha


itu belakang faliq. tengah nak masuk ke BBW book sale! jyeah!



ni petang dalam pukul 5-6 macam tu.



buku kegemaran.. pop ups!!



tahun ni ai bawak troli pasar. pengajaran daripada tahun lepas. tak larat nak hangkut kotak. rofl.

memang tak cukup la masa nak beli buku and belek buku.
terkejar ok.
tau-tau dah maghrib.
waaa mana cukup niiii. dasar wani. semua tak cukup. (buku tak cukup tak pe). HAHA


lepas tu singgah pyramid, dinner.



penuhkan rak buku kat rumah putrajaya. wihihi. ada lagi bukunya tapi tak snap.

sebab tak puas hati *lolx*, semalam ahad pagi pergi lagi BBW untuk kali kedua.
balik outstation sabtu tu.
ahad awal pagi lepas subuh ada kederat lagi tu nak pergi :DD
kali ni pergi sorang.
duduk tengok buku ikut time sendiri. baru dapat round betul-betul.


masih ramai walaupun awal pagi.

kesian tengok budak-budak baju oren yang kerja BBW tu la.
kita kan datang pagi-pagi fresh. dah mandi makan semua.
sah-sah budak-budak tu and some of the pembeli stay up dari tengah malam semalam.
nampak memasing muka tak cukup tidur.
nasib baik la sy tak pergi hari sabtu lepas balik dari outstation tu.
kalau tak memang mata panda la kita. hihi


snap gambar lagi depan pintu masuk. 2nd time pun bawak troli pasar and beli buku-buku. best!!

3rd time?
kalau korang nak pergi tapi tak sempat-sempat lagi nak pergi, berita baik!
BBW dah extend tarikh sale sampai 21 disember yaw!! (sebelum ni 16 disember)
so ada masa lagi kalau nak shopping bukuuuuu.

membaca jambatan ilmu. :)

ciao!!

0 comments: