Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, December 26, 2014

PJ trip

hola!
selamat cuti-cuti kepada yang sambung cuti hari ni.
and selamat kerja kepada yang kerja.
tapi sekarang dah jam 6 petang.
jadi mari kita assume most of everyone is back from work already. :)

semalam cuti hari krismas.
kitorang pergi ke ikea dan the curve. (sebab tu namanya PJ trip. hihi)
memang pergi awal la, pukul 9 pagi lebih macam tu dah gerak dari putrajaya.
time kitorang sampai tu memang ada parking lagi.
time balik je parking semua penuh and semorang pusing-pusing cari parking.
standard la tu ikea (bila la nak tambah cawangan ni. dengarnya kat penang? ahha!)


gambar anak-beranak jangan lupa!



parents sama je pose, ariana siap jerking lagi. hoih



tak sah kalau tak de aktiviti makan-makan kat kafe ikea. wihihi



tiap kali datang tiap tu order chicken wings for myself. husband tried the turkey. i tried some. tak masuk tekak sy. haha



habis shopping kat ikea, gerak ke the curve. sebab teringin nak makan tomyam sedap kat rasa thai.



snap photos kat tengah-tengah 'laman' dulu! haha



kat area restoran-restoran.



flea market di luar.



tomyam kat rasa thai. jyeah! memang sedapppppppppppp. ambik kau punya banyak huruf P. kihkih



my awesome husband.



my awesome self and ariana. hehe



husband tak nak makan nasi, so dia order mi hun tomyam. yums!

lepas tu dah mengantuk-penat.
balik rumah bersama-sama hujan di luar.
best ah tidur dalam kereta. hihi

toodles!

0 comments: