Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, December 28, 2014

siri photos makanan (lagi)

happy sunday, peeps!! :D
how's your sunday?

i am quite a jolly happy me today sebab dah tengok 'the hobbit : the battle of the five armies' (a.k.a. trilogi the hobbit yang ketiga--last one), hence dapat tau ending dia.
tapi yang 1st and 2nd tu sebenarnya sy baru tengok kelmarin, semalam hari *boleh tak??!* (orang lain tengok tahun 2012-2013. rofl)
so sambung tengok nombor tiga hari ni. wahaha

ok habis cerita the hobbit (harap lepas ni ada lagi tolkien movies. best!!)

seperti biasa, photos makanan kembali lagi!
mood rajin snap gambar, maka ada la few gambarnya. hahah
roll on! xD


hari kepenatan. asalnya nak buat ikan bawal sweet sour, tapi penat so goreng kunyit je. kawan dengan kangkung goreng kicap.



besar ikan bawal ni. beli kat pasar putrajaya.



ini pulak breakfast nasi goreng kicap. sedap. sedap kat tekak sendiri la haha



nasi goreng tidak bersendirian, tetapi ditemani oleh tomyam udang+ayam yang tapau kat rasa thai semalamnya.



gambar selingan, ariana tengah makan sayur. dia makan brokoli macam tu je. syukurlah ko tak alergik sayur, nak. :'D



ayam kampung masak kicapppppppp. bersama kentang. :P



chicken and mushroom aglio olio. ola!



milo + kinder bueno choc jello. ye buat sendiri. sebab semangat nak try bekas popsicle yang baru dibeli di ikea. lolx



ni baru pagi tadi. lempeng kosong dengan sardin kentang. hidangan rakyat jelata yang awesome! xD


ok bye bye!!!!! :)

0 comments: