Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, August 18, 2014

lepak makan luar

ada time time dia kitorang makan kat luar.
biasanya bila tak rasa nak makan nasi. haha
this is the story of tiga beranak ni makan kat luar;
pasta express & padi house.

ok dua-dua ni kat putrajaya.
and antara banyak-banyak kedai makan,
yang dua ni boleh tahan la best.
dekat pun ye. hihi

hari tu pergi pasta express.. hari khamis.
ingat hari khamis sebab dalam gambar pakai baju batik. HAHA
balik kerja terus pergi sana.

yang best kat situ, budak-budak dapat free pasta.
so orderkan satu untuk ariana.
spaghetti bolognese.
being a true malaysian, dia prefer guna tangan untuk makan spaghetti. akaka

nasib baik la dia makan. comot pun comot la, itu learning process kan. xD



husband makan apakah ini.. fettuccine kot. alahai lupa namanya. tapi creamy2 macam tu.



makan penuh perasaan si kecik ni.



family snapshot!! ariana tak hirau sekeliling pun. T_Tv



mine; chicken cheese sumthin' like that. bila sampai.. wahh! ambik kau, dua ketul ayam di situ.

memang tak habislah kalau makan sorang.
share dengan husband. lolx

muka terkejut kononnya sebab dapat plate dengan portion yang banyak gile.



hasil makan ariana. bahaha

sebelum bergegas ke cerita seterusnya,
nah gambar selingan.
si pomel ariana :P

cakk!!

ni kelmarin malam.
makan kat padi house.

mine; hot choc (& dapat cookies! adakah untuk ariana? tak tau). husband's; chilled tembikai.

sy suka air dia tak de ais.
chilled juice.
lebih berkhasiat. haha


group snapshot!!



my baes. hehe



hip hop sangat pakai seluar sebelah tinggi sebelah tak. :PP



cantonese style hor fun. super delish!



chicken grill rasanya ni.


sekian cerita lepak makan luar! :)

0 comments: