Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, August 19, 2014

jamuan raya ofis; the big one

dua orang kat rumah ni demam.
yosh ariana and husband, the tag team. lolx
dua-dua tengah tidur.
tapi kesian kat ariana la, tidur bangun tidur bangun.
tak selesa selsema and batuk.
kat husband pun kesian jugak,
ni tengah masakkan sup ayam untuk dia kat dapur.
sambil-sambil tu blogging.. hihi

dilema bila pergi majlis makan-makan adalah
ko nak makan,
but at the same time nak snap gambar.
hasilnya macam kat bawah ni la;
gambar tak banyak mana,
sebab concentrate nak makan je lebih. wihihi

hari ni adalah hari jamuan raya ofis secara besar-besaran.
yang hari tu jamuan raya bahagian,
yang ni jamuan raya kementerian.
siap menteri ADUN artis rakyat jelata semua datang la.
ni pun first time sy attend jamuan raya ofis baru.
rindu jugak la kat jamuan raya ofis lama,
tapi yang hari ini tak kurang meriahnya. :)


first dish; soft ice cream!!!



konsep gerai-gerai.

bahagian kitorang in charge kambing bakar.
bahagian-bahagian lain in charge gerai lain.
tapi yang jaga gerai tu campur la; ada staff and ada peniaga yang ofis bayar.


raja, kartini and aizat.



mee lee, me and sarah.



gerai-gerai dia merata.. ada kat depan ada kat belakang. yang ni kat area depan.



kat gerai buah ada durian, seyh!



tempat kambing bakar ada dua. yang ni orang tengah ramai beratur.



the kambingness. haha



yang ini gerai char kwey teow.



one of our plates. plates lain tak snap gambar. busy makan kottt. haha

jamuan habis pukul 3, tapi pukul 1.30 petang macam tu kitorang dah naik ofis.
kenyang dah.
tapi sempat la tapaukan kambing bakar untuk husband.
bawak balik. hihi
kbye!!

0 comments: