Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, October 02, 2013

looking for a nanny/pengasuh!!

*kibas-kibas habuk dengan sarang labah-labah kat blog ni*

AHAHA!

ye memang tak sempat nak post entries. asal pukul 9 je dah mengantuk.
bila masa nak transfer gambar, upload photos, taip semua.
memang tak de lah. katil lebih penting! :P
(woops. ariana juga penting! hihi)

nak tanya kat kawan-kawan readers semua,
kalau sesiapa tau/kenal pengasuh or taska yang ambil baby sekitar putrajaya ni.
yang recommended.
bolehkah share dengan sy? :)
sebab sy ni tak tau sangat selok-belok putrajaya.
kenal komuniti kat sini apatah lagi.

pencarian masih berjalan.

help meeeee.

thanks in advanced!


2 comments:

Aina
at: October 2, 2013 at 3:36 PM said...

Assalamualaikum..kawan saya yg keje kt kompleks E hantar anak kat taska di presint 17. lupa lak tanya dia apa nama taska tu..huhu

wani ezryl * says:
at: October 3, 2013 at 5:22 PM said...

wslm aina. tu la sy dah pergi taska kat presint 17 tu, pengasuhnya nmpk sgt baik tapi dah penuh katanya. kalau kat presint 9, jauh sangat.