Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, October 20, 2013

our hari raya korban

greetings!

foah.
baru sempat nak blog secara betul.
kalau tak, asyik terkejar-kejar je.

i think it's not too late (furthermore it's still october! bahaha)
..to wish my husband a SUPER DUPER CALIFRAGILISTIC HAPPY BIRTHDAY!!!

birthday dia 16 oktober hari tu,
sehari lepas raya haji. haha

potong kek ceremony.

celebration adalah dengan membeli KFC bucket & kek ais krim (husband request nak kek ais krim).
tidak dilupakan makanan dari dapur rumah; nasi goreng, rendang kerang dan ayam kicap.
sy sponsor air tropicana dengan minute maid.
ni semua PIL (parents in law) yang belanja.
kami makan je. hahaha

tapi time tu perut sy rasa tak sedap.
mungkin sebab petang sebelum tu, makan mee ruski tomyam yang pedas.
pedas tapi lazat!
ended up afterwards tiga kali kot pergi toilet. lolx


kek ais krim! jyeah!

celebration buat malam 15hb.
malam raya haji tu la.
esoknya baru family buat korban.
tok sedara husband yang buat. so ramai-ramai gi rumah dia.


siap ada makan-makan.
kat tempat macam garaj terbuka dengan khemah tu,
adalah tempat diorang sembelih and lapah lembu.
sedara mara je semua ni.


three of us.

haha tu pakai baju raya haji.
my mom cakap, sunat pakai baju baru pada hari raya. :)


ariana and her babah.

oh sy ada tambah watermark kat photos.
tapi nampak stand out sangat la perkataan tu.
mungkin later akan kasi dia lebih transparent or tukar kepada warna yang lebih kelam. haha

sekian cerita raya haji.
lepas tu kitorang shoot nak pergi holiday kat KL.
sempena birthday husband.
itu sy cerita di next entry.

toodles!

0 comments: