Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, October 20, 2013

our cute ariana

ariana came home daripada beraya dengan habit baru;
tantrum masa nak tidur dan bangun tidur.
selama ni dia pentidur yang mudah and tenang je.
sy syak buaian culprit dia. wahaha
sebab kat rumah PIL ada buaian, they all beria-ia nak ariana masuk dalam buaian sebelum tidur.
(walaupun sy cakap tak yah la buaian, tapi siapa nak dengar cakap sy kan. lolx)

previously after balik rumah PIL lepas tidur dalam buaian,
pun dia mengamuk macam tu. 2 days.
lepas tu dia ok balik.
doakan ariana ok balik la daripada amukan dia.
tak tahu dah macam mana nak cakap pasal buaian tu.
mother's instinct.

//

semalam jumpa nadya kat kenduri kahwin raja.
she bought ariana a cute duckling plushie.
dia ingatkan ariana ikut sekali ke kenduri. tak pe next time boleh jumpa ariana, ye.. hihi
thanks banyak, nadya!! :)
dia terbang dari kelantan ke sini just sebab nak attend wedding raja.
how thoughtful is she.

so balik daripada kenduri raja,
nampak ariana tengah lepak atas rocker dia.
diaaam je.
lepas bagi anak itik,
terus dia bercakap-cakap dengan itik tu. hahaha
how cute.

sekarang dia sibuk cakap 'ba..bah..' banyak kali.
'ma..ma' tu jarang sekali dapat didengar walaupun sy dah ajar dia dua-dua panggilan tu HAHA
time dia menangis la kot dapat dengar dia panggil mama. sayu hiba betul.
ni akibat tantrum tu la. :/
now dia cakap dengan itik tu.. "ba..bah. ba.. bah." lolx. cute & funny at the same time. ^^

nadya cakap bila nampak itik ni, terus teringat kat ariana. ok fahammm itik ni bulat. akaka


dan satu lagi habit baru muncul;
muncung muncung sambil buat aksi macam kunyah sireh. lolx
apakehenye kelakar sangat kamu ni, ariana :DDD

sama muncung dengan mainan bird dia tu tak? rofl!

sekian update ariana.
dadaa & happy sunday! :)

0 comments: