Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, October 04, 2013

cerita sebentar

hari ni superiors semua tak ada kat ofis.
dari semalam kena ganti bos pergi meeting. ni kejap lagi nak pergi dah.
jadi sebelum pergi tu let's blog a bit. teehee.
(sebab kerja lain dah habis. melagha sebentar :P)

kasut ofis baru yang dibeli di tiamo. kedai kasut baru kat alamanda.

kasut ni warna lawa and peeptoe (sy suka peeptoes!) and selesa pulak tu.
compliment with handbag sy. :)


sy memang suka warna-warna beige-ish macam ni. xD

senang cerita sy suka warna-warna earth tone, pastel dan kelabu kelaban.
pada sy warna-warna tu semua elegant.
walaupun time keluar, sy ada jugak pakai baju warna terang-terang. colourblock bagai. haha
tapi warna earth tone tetap di hati ;)


sate ikan pujaanku :)

ni kirim kat kawan ofis, azyan belikan. dia beli lunch kat bangi.
sini susah nak cari sate ikan.
kalau kat terengganu, banyak jual tepi pantai.
beli 20 cucuk je.
tapi habis semua. few bagi kat orang ofis. hehe


ok dah bye cya ciao!!



0 comments: