Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, January 19, 2013

the back

adeih. lenguh belakangku.

sekarang ni musim back ache and musim 'lawatan kerap ke toilet' kembali. haha.
tak tau kenapa selalu rasa lenguh belakang ni, tapi bila baca kat apps 'I'm Expecting' (tempat rujukan, sebab sy pemalas baca buku sangat kan lolx).. back ache or back pain ni normal.
tapi memang kalau duduk kejap pun rasa lenguh sampai kena letak kusyen/bantal kat belakang.
tulang belakang tengah menstabilkan badan yang boncit di depan kot ahaha.
hopefully this pain will go away. or ease a bit, at least :)

husband&i, kitorang buat lawak panggil our precious
as rossa/rossi.
sebab tak tau boy ke girl kan.
so rossa for girl, rossi for boy *italianos sangat fuahaha*
ni gara-gara iklan rossa dengan 'lemari penyimpanan' kat radio tu la.
kiut sangat.
haaachiumm! lolx


ni time kat mamak waktu malam.. makan nasi beriyani ayam goreng dengan kuah madu (suka betul sy makan nasi beriyani kan. AHAHA)



kejadah gambar ni upside down?! haha. ni sizzling noodles makan kat alamanda hari tu lepas husband habis main boling. group dia menang no. 2 *congrats, hun!*

kbai! nak baring mengiring sat.
lenguh belakang.

0 comments: