Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, January 29, 2013

routined check up

sebelah tangan tengah sakit (kanan).
sebab baru lepas jab tetanus pagi tadi.
yoshh hari ni ada check up berkala lagi untuk bulan januari.
ingatkan suntikan ni time sekolah je ada.
haha
nursenya cakap bulan depan kena jab sekali lagi.
tak pe. bring it on :P
she said kalau dah boleh rasa baby kicking,
and bila dah dengar bunyi jantung baby (tadi dia pakai alat untuk dengar),
time tu dah boleh suntik tetanus.

to those yang tak tahu,
tiap kali check up kat klinik kerajaan, ni lah rutin dia :

TIMBANG BERAT-AMBIK TEKANAN DARAH-BAGI SAMPLE URIN & DARAH-JUMPA MA CHECK PERUT-AMBIK SUPPLEMENT-BALIK

dan untuk setiap satu tu, kena pergi station yang berbeza.
kena menunggu la jugak.
so hari ni ada tambahan rutin selepas jumpa MA, iaitu pergi bilik no. 28 untuk injection.

dan hari ni super ramai orang kat klinik.
may be sebab semalam cuti, klinik tutup kan.


i found a super-oh-comfy-sandals!!
tu tu.. yang dibulatkan purple kat atas tu.
it's the new scholl's 2013 footwear. scholl's massage.
wallahhhh bila pakai tu rasa bestnyaaaaa.
harga pun best (T_Tv)
bila tengok harga dalam RM188 macam tu, rasa nak terpengsan pun ada.
last-last tak beli. hahaha
siapa nak belikan, ai saiz 5 ye. sekian :P

oklah rasa beratt je mata ni.
ada dadah ke apa dalam injection tadi tu.
dalam buku rekod tadi dia tulis, more rest.
so here we go.. more rest for me. zzz.

eh lupa, ai kat ofis ni!!
kerja kerja!!
lolx.

4 comments:

::zLyNn:: says:
at: January 29, 2013 at 8:05 PM said...

bapak aihhh mahal selipar tuh!!!

wani ezryl * says:
at: January 30, 2013 at 4:49 PM said...

kan!! tp sila ke kedai scholl dan try. comfy sangat!!

kaizenDaGreat says:
at: February 2, 2013 at 4:14 PM said...

scholl memang mahal. takde yang bawah seratus...

wani ezryl * says:
at: February 5, 2013 at 10:38 PM said...

kan. tercekik je rasa kalau nak beli sepasang.