Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, January 22, 2013

happy birthday, raja!



sebenarnya birthday raja semalam.
tapi sebab semalam sy tak sempat nak berblogging,
makanya..

HAPPY FANTASTIC BIRTHDAY, RAJA .. HEI!! ;)

raja ni dah lama sy kenal.
since zaman universiti lagi. zaman-zaman diploma.
so boleh dikira la berapa juta tahun tu kitorang berkawan.. wah haha

she's a really motivated person.
buktinya, dia suka membaca buku motivasi (sy pernah nampak buku motivasi dia)
tak tau la sekarang baca buku motivasi lagi
atau baca buku pembangunan negara keee
(selaras dengan kematangan usia.. ihihi)

alah tak kisah lah buku apa pun dia baca.
yang penting,
semalam harijadi dia!! yeppa!!

dan sy nak ucapkan
semoga raja..
ko panjang umur, murah rezeki, success,
sihat sentosa (sentosa? hihu), bertambah iman dan amal,
serta sentiasa diberkatiNya.
kap ba ra, kap alif, taa nuunn. keberkatan :P

okeh.
nanti kita claim kek birthday kat raja.

mungkin later on kita buat party, ye.
*keluarkan trompet*

kbaii!!

the fab raja and i.

4 comments:

::zLyNn:: says:
at: January 22, 2013 at 5:56 PM said...

bangun ucap selamat pada kak raja *angkat gelas tinggi-tinggi*

wani ezryl * says:
at: January 24, 2013 at 10:04 AM said...

ucap selamat!! *minum air sparkling grape yang punyalah sikit kat dalam gelas*

kaizenDaGreat says:
at: January 24, 2013 at 10:54 PM said...

woho! A BIG THANKS WANI!!! Aku pun tak sempat buat birthday update dalam blog. Thanks!!! =D

lin, sila post hadiah kain batik dari kelantan! hahaha

wani ezryl * says:
at: January 27, 2013 at 10:42 AM said...

haha ko kan busy musy skrg.. biar ai tolong buat blog pasal birthday itu! ^^ may all the happiness return!