Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, January 15, 2013

raptai konvo

chop! sebelum sy teruskan..
nak tanya!
korang yang pakai blogger kat sini ada problem nak upload gambar guna mode 'compose' tak?
sebab bila sy klik ikon untuk upload gambar,
upload form dia tu tak keluar.
so kena upload gambar cara manual guna mode 'html'.. sobs.
what happeng to yu, blogger??

ok.
so semalam kitorang, budak-budak DP*A batch 1/2011 ni ada raptai konvo kat picc.
it was a blast!
sebab jumpa kawan-kawan lama kan.. *lama kah? haha*
yang most of them tak jumpa dekat setahun.
so macam-macam catching up perlu dibuat :DD
walaupun ada yang kita jumpa hari-hari kat facebook kan..
tapi mana nak sama!

raptai start pukul 10 pagi.
so dalam 9.30 bertolak dari ofis.


sebelum raptai kat dewan perdana, kita dengar taklimat dulu kat dewan 6-7. gamat jugaklah time ni. maklum la, jumpa kawan-kawan lama. haha

lepas tu punya la lama raptai..
pukul 2 macam tu baru habis.
kebuluran kitorang semua.
keluar dengan kawan-kawan ke umai by the lake *rasanya itu namanya.. hoahaha*..
lepak-lepak makan and catching up dengan diorang.
time konvo nanti sah tak dapat nak catching up sangat sebab busy kan.

my darlings.. salinie, kak wan, azra my bestie.



darlings lagi.. mardia, maisara, salinie lagi. haha



kegelapan menyelubungi kami. haha. group photo minus salinie yang jadi tukang tangkap gambar.



okeh yang ni terang sikit ;)


now.. the dishes!!

mardia order nasi goreng ayam kunyit.



chicken chop azra punya.



kak wan pulak memilih nasi goreng daging merah.



sy punya nasi goreng padprik! xD



salinie & maisara masing-masing order fish&chips dengan chicken chop.

lepas tu pulanglah kami (pulang ke sarang). lolx

2 comments:

::zLyNn:: says:
at: January 21, 2013 at 6:37 PM said...

Ai pon ada problem yg same?? why oh why??

wani ezryl * says:
at: January 22, 2013 at 3:44 PM said...

hah sah la tu blogger tengah bengong.