Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, January 13, 2013

sony mp3 walkman NWZ-E473/RQM

yoshh sy telah membeli gadget baru baru-baru ini.
(setelah berkurun tak beli gadget. haha)
last gadget, beli kamera.
yang ini sy beli sony mp3 player.. baru release januari 2013.

beli pun sebab nak pasang surah-surah indah, muzik-muzik awesome, bagi baby dengar. kiki.
sy sendiri memang jarang dengar muzik guna headphone sekarang.
zaman student dulu ye la rajin.
konon cukup bergaya dah tu naik komuter pakai headphone. coughcough.

ok abaikan yang itu.
mari review serba sedikit. bukan full review ye.

beli sony mp3 walkman dan dapat perkara-perkara tambahan seperti di gambar.

oh! headphone tu bukan free gift.
yang tu beli asing. lolx
budak kedai tu sungguh-sungguh suggest suruh ambik headphone kaler merah berkilauan, biar sedondon dengan mp3 player (sedondon.. HAHA).
tapi sy awal-awal dah eyed on headphone kaler baby pink ni.
jadi ambik yang tu jugak.
walaupun kaler tak sama langsung kan.

free gifts dapat cable organiser yang warna oren bentuk macam keypad tu, slip mat yang kaler oren jugak, cover player yang duduk sebelah slip mat.. dengan CD muzik lagu cinta mat salleh. hahaha. lagu-lagu best je.. ada lagu chris brown, david archuleta semua tu. awesome.
this mp3 walkman comes with USB cable.
so dengan kabel tu la kita charging segala.


upclose.

sy ambik yang 4GB je sebab kalau ambik saiz super besar 16GB pun tak tau nak letak apa.
plus, 4GB harga RM299 saja. okoko
walkman ni boleh main muzik, video mp4, record suara, podcast, show gambar, main game dan sebagainya.

cucuk USB kat laptop terus dia connect.
tak payah install software or apps macam ipod.


tak ukur pulak kenipisan dia berapa mm.. tapi lebih kurang macam ni lah nipis dia.

ok sekian sahaja review gadget baru. haha
jumpa lagi di lain kala :P

good night, pretty peeps!

0 comments: