Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, November 21, 2016

komputer baru

disclaimer;
walaupun baru as in 'new' patutnya dieja 'baharu',
dan baru as in 'just' patutnya dieja 'baru',
i still feel a bit weird typing it as 'baharu' in my blog (kalau surat rasmi tak pe lah. ko fikir ini surat rasmi?? ekeke)

komputer baru it is :DD

ceritanya weekend hari tu ofis kami dah tamat kontrak PC yang lama.
so they all tukar yang baru.
hari ni isnin, ramai tak dapat log in, lambat log in, emel belum set up dan sebagainya.
menerawanglah kami tak tau nak buat apa sebab tak dapat bukak komputer. HAHA

mine was lagging and then hanged macam tu sampai tengah hari.

betapa pentingnya komputer ni, sampaikan kalau tak ada tu, kerja tak jalan.

but i managed to open it at last! after lunch hour. ekeke

sementara PC tak dapat bukak pagi tadi,
was spring cleaning my office room.
tetiba je bersih gile berkilau-kilau, wowwee *ok i'm just exaggerating the berkilau-kilau part. HAHA*
habis kubuang semua kertas-kertas yang dah tak pakai.
shredkan semua. bye bye kertas.
nanti hantar pergi recycle, ye. jyeah.

ok later!

0 comments: