Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, November 04, 2016

3 birthdays' makan-makan

throwback entry nama dia ni. haha

since bulan oktober lepas ada 3 orang yang sambut birthday;
i.e the husband, harith my bro & anaqi the son,
my mom pun ajak makan-makan masa deepavali hari tu.
asalnya nak makan tempat lain.
tapi disebabkan tengah deeparaya, so tempat tu banyak deepavali spread je lah.
so tukar tempat ke mana lagi kalau bukan.. serai! ekeke.

nahlah beberapa keping gambar yang terlibat :P

anaqi yang tertidur dalam kereta.

dia ni kan jenis yang kalau nak tidur tu terus je diam tak bergerak.
ohh rupanya tengah tidur! lolx


kitorang sampai kat serai dulu. snap gambar dengan husband.



harith, abah and anaqi.



ariana macam biasa, berkepit kat nenek dia.

ariana memang magnet dengan neneknya.. ekeke.
anaqi pulak nampak macam suka kat atuk dia.
oklah tu, adil dan saksama anak-anak ai :DDD


hidangan di atas meja. wee hoo!



faliq, tuah dan ain. tuah dah transform jadi muka faliq mini. hahah. kan! sama kan! :D

geram kat tuah ni.. dengan muka selamba dia.
dah la muka macam faliq mini. lolx


makan makannn.



bergambar dengan birthday boys of october.



macam ni kot kalau orang ada anak twins. tak menang tangan! anaqi and tuah.

anaqi lagi tua, tapi nampak sama besar je kan budak berdua ni.
yes anaqi memang selim melim.
kadang tengah merangkak atau berdiri pun boleh tertanggal seluar dia sebab pinggang slim. AHAHA

so happy birthday to those three.
november dah ni.
november tak ada birthdays dah kot.
kecuali birthday makcik sy semalam.
happy birthday, cik arah!! :)

ok tu je. bai!

0 comments: