Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, August 02, 2016

raya at ours

salam and helo delo everyone.
mood raya masih di sini,
sebab open house semua masih berjalan. haha

oh helo, ogos!
bulan kemerdekaan.

ni cerita sabtu lepas.
budak-budak ni datang beraya.
which is, tak la budak-budak mana,
because all of them already grown up. lolx
tapi macam pangkat adik adik lah.

masak simple-simple aje,
spaghetti dengan ayam grill + veggies.


jamu ni je. kuih raya tak de. balang apa pun tak de. haha


ko anggap je la ni beraya hipstur.
tiada kuih mahupun kerepek.
kerepek dengan kacang tu ada,
tapi bekas nak letaknya tak de. huahaha
kitorang dah cari merata bekas yang ok, tak jumpa.
balang-balang kat ikea habis kena rembat, tinggal yang saiz besar je.
so tak payahlah.
munch la apa yang ada je. :'DDD

grilled chicken with mixed veggies.



prawn aglio olio yang overcooked.

haha asalnya tak overcooked.
tapi menunggu budak-budak ni tak sampai lagi,
makanan dah sejuk,
masukkan dalam microwave.
hambik ko, keras-keras udangnya HAHA
(lepas ni tak payah nak masuk dalam microwave sangatlah. T_T )

terima kasih kepada semua yang datang;
harith (my bro), azreen, durra, awin.

kat bawah ni mana gambar yang ada. enjoice!

penggambaran. hahah



awin ni kira childhood best friend ok.

dulu awin & azreen ni duduk sebelah rumah kitorang.
memang dari kecik main sama-sama.
pergi rumah satu sama lain, main, makan.
dah macam family kot.
la ni diorang dah pindah rumah lain, tapi masih di shah alam.
tu yang tak selalu jumpa.
harith selalu la jumpa dengan azreen tu.
selalu lepak malam-malam main games budak-budak ni.


ma bro, harith.



harith's gf, durra.






everyone in one screen. including ariana yang tak duduk diam. haha


ariana kalau uncle dia datang, suka kemain.
orang lain datang pun dia suka.
ajak depa ni main bola dengan dia lah apa.


tu, kemain lebar senyum.



gambar bersama sebelum diorang balik.

tu je lah.
sekian! :P

0 comments: