Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, August 12, 2016

anniversary mama & abah

cerita sabtu lepas.
macam biasalah, pemilik blog ni kalau tak recap tak sah :DDD

sabtu lepas, 6.8.16 adalah tarikh anniversary parents sy yang ke-33!
hip hip hoorey!
sebab buntu dah tak tau nak bagi hadiah apa, kita belanja makan, kat mana lagi kalau bukan.. LOL

(tempat biasalah) :P

anaqi and i. kemain konsentrasi si anaqi tu memandang apa kat sana tu.



mama & abah yang diraikan, disebokkan oleh sy, harith and ariana yang khusyuk tidur di belakang. haha



dari pagi main tak berhenti, time orang pergi makan, tidur pulak. lolx



anaqi ni kalau duduk sesaja kena bagi benda untuk dia main, biar dia leka. so dia akan behave di kerusi. haha



ketibaan faliq, ain dan tuah. donggg *bunyi gong ketibaan masuk*



lagi sekali, sy akan spamkan blog sy dengan gambar anaqi. HAHAHA


beberapa photo makanan :

tomyam udangggg.



sizzling blackpepper chicken.



ini lauk baru; sotong masak pedas.



overall dishes. tak sempat nak snap semua satu-satu.



kek anniversary yang dibeli oleh faliq dan ain untuk mama dan abah. sedap kek ni. kek cheese jepun kalau tak silap.



saja setkan diorang berdua pakai baju lebih kurang sama. haha



happy anniversary, mama & abah! semoga bahagia till jannah. hehe


lepas tu faliq dengan ain pun berposing jugak potong kek..
sebab anniversary diorang akan datang, 2 hari kemudian, 8 ogos.

tuah lentok tidur tu. aircond aircond.. haha

dan last sekali, gambar sy dengan baby tuah.
kiut miut je budak ni. geram. lolx

oh helo! me and tuah.

didoakan mama dan abah sentiasa sihat-sihat, gembira ria and be together till the end of time.
aamiin.

0 comments: