Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, August 10, 2016

augusto

baru terfikir nak berjimat cermat bulan ni.
rupanya bulan ni nak tamat road tax kereta ha ha haa haruuu T_T

tu pun tak perasan road tax mati bulan ni.
next week to be exact.
lepas tu kelmarin tetiba kena saman sebab parking tepi jalan HAHA *jangan contohi*
tang kena saman tu la terbeliak biji mata tengok tarikh road tax kat resit saman.
bukan terbeliak sebab kena saman kahkah
sebab dah tau consequence dia; kalau parking merata, saman la mendapatnya.
mungkin jugak kena saman ni adalah salah satu cara reminder suh renew road tax. :P

so pagi semalam dengan pantas terus bayar insurans and road tak kat myeg.
cepat gile service dia ok.
pagi submit, petang tu orang myeg dah datang hantar road tax.
ni 2nd time la renew roadtax kat myeg.
1st time tahun lepas la.
memang mudah gile. dan cepat.

so berjimatlah dikau wani e sehingga hujung bulan ogos.
ketepikan jualan merdeka ke jualan kebangsaan ke apa.
tiada perkara seumpama itu. kikiki

nak kena setup tabung road tax lepas ni nampaknya.

0 comments: