Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, June 24, 2016

happy birthday to me!



hai hai!
entry ni sedikit lambat daripada yang sepatutnya.
sebab wani e dah oldies sikit, malam pun nak kena tidur awal, jadi tak sempat nak blogging *dan jugak sebab asyik sibuk tengok game of thrones. haha!*

i'm 32, alhamdulillah.
have the chance to still breathe this air and cherish this wonderful life.

memandangkan acik bukan lagi remaja berusia sweet 16 *tak ada sweet 32nya! lolx*,
maka sambutannya pun serderhana saja.

we had our bite at serai shaftsbury, cyberjaya that day.
husband belanja. wee~
kami buka puasa. ramai jugaklah orang buka puasa kat sana.
biasa malam-malam kan macam lengang sikit.
bulan puasa ni semua tempat meriah. ^^

husband, anaqi & ariana. anaqi tu kenapa ntah tak dok diam tu. ariana pulak sibuk melipat tisu kot.



babah's daughter, as they always say ;)



makanan dan sy. sy dan makanan. hahah
kami order biasa-biasa aje.
tak ada nasi putih atau ikan siakap sam rot kali ni.
tiba-tiba teringin nak makan nasi goreng thai kat serai.
rasa dia tak sama rupanya dengan yang kat seksyen 3.
yang kat cyber ni more to belacan-ish. tapi still sedap jugak.
kat serai ni apapun yang tak sedap, semua sedap.



keseluruhan hidangan yang di-order.



mine; nasi goreng thai. ada udang 2 ketul kat atas. haha. lain-lain tu telur strip, ikan bilis kecik, minched chicken kot tu, acar timun dan kerabu mangga.



ours; tomyam seafood, request tukar kepada tomyam udang. i always love their tomyam. masuk selera kot. haha



terung goreng garing / deep fried brinjals. sedap gils ni.



husband pulak order nasi lemak. tapi special ni, ada sambal udang & ayam quarter goreng berempah.



for ariana, we ordered this kids' meal.. spaghetti creamy carbonara kot. lupa namanya. :D

nak beli berry pavlova serai, tak ada pulak hari tu.
so balik tu singgah secret recipe beli sepotong kek chocolate indulgent.
sepotong je cukup kitorang kongsi bertiga (husband, me & ariana).


potongan kek. sedappp.

then lepas solat maghrib kat surau shaftsbury (kat area parking),
kitorang singgah ke d'pulze.
bawak ariana main kejap. lepas tu balik rumah.
biasanya sy pukul 9 atau 10 malam dah zzzzzz.

ok tu je nanti sambung lagi. haha
byessss.

1 comments:

Aty_Fared says:
at: June 28, 2016 at 9:26 AM said...

hepi belated besday dear.. :) semoga sentiasa terus dalam kasih sayang Allah..insyaa Allah.. :) tengok gambar mamaman siang2.. tergugat gak lah dah nak akhir2 pose ni.. hahaha