Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, June 21, 2016

countdown / wishlist (updated)

[DISCLAIMER] : entry ini akan berada on top of every entries sehingga 22 jun. sila scroll ke bawah untuk membaca entry terkini.



0

countdown kepada apa ni?
haruslah kepada birthday diri sendiri tahun ni! ekkikiki
tak sangka seminggu lagi hui.

page ni adalah more to my wishlist, untuk tatapan fam & friends yang tercari-cari hadiah untuk dibelikan HAHAHA *macam la ada orang nak belikan hadiah! tua dah huihui!* :P

ah tak kisah lah tua ke remaja ke.
nanti diorang jugak kang yang menanya, nak hadiah apa birthday tahun ni?
(untonglahh ada orang tanya.. rofl!)

maka kat entry ni bolehlah kalau nak tengok.
kot ada hadiah yang sangkut-paut nak belikan.
may be entry ni akan diupdate dari semasa ke semasa. tengoklah kalau rajin.

[updated to a shorter list]

1. telekung era alem botanica 2.0 tulip / decent telekung yang design not too much (no to lycra)
2. kuali kecik
3. beanbag
4. blouse (no collar preferred)/baju - my size is XS or size 36.
5. headphone (pretty design, sleek and elegant like steel or metal style. or pure black)
6. bed sheet. fitted queen size.
7. goose/duck feather pillows (hard to find. last time i check, i found it at index living mall, priced around RM99 or something)
8. the simpsons lego set / the simpsons lego mini figures (RM12.90 per pack at toys r us)


9. a HAND MADE card / pop-up card



extra note : i'm a 'kelabu kelaban' person. my colour is either grey-ish, earth tones or pastels. (yes i do have other colors in my belongings but let me buy it for myself thank you :P)

exhibit




exhibit


Image result for sony headphone
my old one yang dah season. haha

Image result for sony headphone
exhibit



Image result for bed sheet akemi
exhibit


Image result for bed sheet akemi
exhibit

Image result for printed blouse elegant
exhibit

Image result for printed blouse elegant
exhibit


Image result for blouse
exhibit

Image result for the simpsons lego set
exhibit

Image result for the simpsons lego character
exhibit

ok thanks for reading! haha

4 comments:

kaizenDaGreat says:
at: June 19, 2016 at 7:21 AM said...

amboi.... hahahah

wani ezryl * says:
at: June 20, 2016 at 12:18 PM said...

haa satu list kta bagi! kekeke

Bashtiah says:
at: June 24, 2016 at 9:37 AM said...

Wah.. Siap ada wish list dah siap2! Hahaha.. Tapi mmg bagus pun macamni sbnrnya. Terus terang dah kita nak apa.

wani ezryl * says:
at: June 24, 2016 at 3:12 PM said...

biasanya kalau nk dekat birthday adik-beradik, sy sediakan 1 kertas kosong, mintak diorang isi top 10 nak hadiah apa. yes it's easier to figure out what to buy. hihi