Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, May 08, 2016

hari ibu sedunia

hari yang special ni saya dedikasikan untuk semua ibu di dunia ni (including ibu kucing, ibu panda.. semualah!! ^^)

and especially to mama. lavh you soo much!!
thanks for every best thing in my life.
i wouldn't be who i am today without chu. aiceh. ;)

hari ni singgah shah alam kejap.
posto hadiah.
bunga.. 3 kedai kot pergi.
tapi nampaknya tak ada rezeki.
1st kedai tutup, 2nd kedai tak ditemui walaupun dalam googlemap kata dah sampai destination AND 3rd kedai renovate ke apantah. yang ada papan tanda je. kedainya tak ada. haha macam-macam lah.


selfshot bertiga. 360 all the way! jyeah!



the guys. faliq tak de, tak balik hari ni. eh ehh anaqi thinking pose keee. ekeke

selamat hari ibu juga to my MIL and my mak angkat.
thank for being a part of my life ^^

banyak nak taip ni,
tapi sebab ai is bz banyak kerja,
skip je lah ucapan-ucapan lain tu.
ni nak pergi sidai baju pulak. hahah

till then!

oh oh.

and happy mother's day to myelf too.
:D

0 comments: