Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, May 25, 2016

watching ola bola

eh sempat pulak nak mengupdate kan. lolx
ni baru lepas habis meeting dari pagi, sempatlah sekejap :D

malam semalam kelab sukan/kebajikan ofis ada buat tayangan ola bola.
untuk staff and family.
ada VIP, pemain bola KL la datang.
tema dia, kena pakai baju jersey, any team.
kitorang pakai jersey italy sebab sy dari dulu suka team italy/AC milan. dulu la.
kini tidak lagi. tak ikut bola apa pun. haha

kitorang satu family pun join la kejap.
ingat nak stay sampai habis movie,
tapi anaqi dah macam tak selesa.
dewan sejuk sangat kot.
halfway movie tu balik rumah.


bergambar kejap kat bawah dewan.

ariana je baju tak sama kaler.
sebab dia tak de baju kaler biru macam kitorang ni haha
dia kaler biru cair.
anaqi tu pakai baju pooh :P tapi kaler sama.
kihkih

ada seat kat belakang.. tengok ola bola. tapi aircond sejuk gileee.



ni ariana kat luar dewan. tak duduk diam. haha

luar dewan tu ada jual-jual.
mostly makanan la, tapi tak banyak.
sorang staff dapat kupon RM5.
kalau kena bayar lebih, pakai cash aje.
sy pun tak dinner la awal-awal kat rumah, sebab katanya ada makanan.
memang ada pun, tapi mostly makanan ringan-ringan macam popcorn, donat, kacang, cikedis, ais krim..
makanan berat ada 1 je; nasi lemak (which is sy tak makan).
so belikan untuk husband nasi lemak sebab dia pun tak makan lagi.
sy makan kacang kuda rebus.
sebab kelaparan, balik rumah tu tidur (tidur dulu sebab ngantuk).. bangun lepas solat isyak, masak megi. hahaha


memang bergerak aktif, gambar semua dia sorang je yang gegar. hahah

2 comments:

Mohamad Iskandar says:
at: May 26, 2016 at 4:42 PM said...

mu gitu ah. tengok ola bola tak hajak.

- 9776

wani ezryl * says:
at: June 2, 2016 at 11:59 AM said...

haha. dah try ajak. tapi asyik la kena reject :P