Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, May 21, 2016

imma celebrating

helo delo.
bertemu lagi kita.

i was sooooo superbusy this week, last week, weeks before.
khamis, officially my hecticness was going down bebeh. ahahh *faint*

was so busy staring at the office's desktop doing works, it made me sick.
literally.
habis program khamis tu memang rasa nak demam.
guess because i didn't have enough rest.

so khamis tu jugak...
balik rumah petang tu,
i went looking for crabs.
to celebrate my dear self.
bebas daripada cengkeraman kerja yang banyak. bahaha
(well the works will continue tapi at least program semua dah habis. tinggal documentation aje. phew)

malam tu makan nasi banyak gile kot dengan ketam pun banyak gile.
share dengan ariana.
suka dia makan ketam *nasib baik sy masak nasi banyak haa*
husband pun makan ketam, sekali dengan udang & sotong. dia lagi super special seafood galore sepinggan AHAHA


my type of celebration. no need fancy restaurants.

dapat news from mama today that harith being warded due to dengue.
sembuh cepatlah hoi buat apa nak lama-lama kat hospital tu kan. ekeke

but seriously, dengue is everywhere now.
even kat kuarters kami ni ha.. alah kat putrajaya as a whole pun.
banyak banner pasal kes denggi.
kat kuarters ni dah berapa kes dah.
dah la depan rumah ni ada tapak pembinaan rumah PPA1M baru nak naik.
biasanya kat tapak binaan kan banyak tempat air bertakung. so.

so tu lah dia.
i'm celebrating myself.
tak mau fikir kerja minggu depan.
nak rehat aje weekend ni.

i deserve this.

bye! x)

2 comments:

Mommy Cici says:
at: May 26, 2016 at 1:04 PM said...

ada harinya memang busy sangat kat office kan sampai tak sempat bernafas. adoi. weekend is coming :)

wani ezryl * says:
at: June 2, 2016 at 12:00 PM said...

betul tu. semoga hari2 kita di ofis dipermudahkan. hehe.
jyeah weekenddd!! xD