Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, May 22, 2016

visiting harith

seperti yang diberitahu dalam entry sebelum ni,
harith masuk wad sebab denggi.
(tapi hari ni dah keluar dah. hihi)
semalam sabtu balik shah alam kejap melawat dia.
kejap je pun. lepas tu sy balik rumah shah alam lepak-lepak makan-makan. haha

time tu husband dropkan depan KPJ shah alam.
dia dok dalam kereta jaga the kids.
budak kecik tak boleh ikut, sebab hospital banyak kuman :P


the view of harith's ward and harith's hair. lolx

dia duduk dalam bilik yang ada 4 katil.
sebab bilik 2 katil dah penuh.
time sy datang tu mama ada jugak tengah jaga harith.


selfshot dengan budak sakit. haha

harith is in the middle of his final year thingy.
dah submit thesis, tinggal nak presentation.
tu pun dia siapkan dalam pada dia demam tu. kesiannya.
demam-demam pun kena buat kerja.
get well soon, bro!


buat muka tak bermaya sambil main phone.

tak tau la dia memang demam tak bermaya
atau pura-pura buat muka tak bermaya tu. hahaha

then ada bekalkan dia sup ketam yang sy masak dari putrajaya.
ni sup ketam chinese style, or the name is the egg drop crab soup.
nanti kalau free sy share resipi.



oklah tu je.
nak taip lelebih, ariana ada sebelah ni ha.
sibuk je dia nak kacau haha

k bye!

0 comments: