Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, May 14, 2016

mi familia.

sebenarnya nak cerita pasal anaqi dah masuk 6 bulan.
betapa baru nak bercerita ha :P
tapi korek-korek gambar tengok ada gambar kitorang jugak, so masuklah sekali.
ariana pun dah nak masuk 3 tahun bulan depan.


brother and sister. kamceng forever and ever (hopefully. haha!)



kadang ariana melayan adik dia ni, kadang dia sibuk main sendiri.

so anaqi dah start makan sebenarnya.
dah seminggu kot.
mula-mula 4 days makan kat rumah je for dinner.
bagi bubur nasi dan avocado.
now dah berbekal bubur nasi kat taska.
so in a day makan 2 kali la; satu kat taska, satu kat rumah lepas balik taska.
awal-awal ni tak makan banyak sangat, tapi makanlah jugak.

gambar selingan mama and ariana. ariana cilok topi anaqi.



ariana and anaqi.



hui hui! :)

dah, lepas ni penuh gambar anaqi je.
you've been warned :P

gambar-gambar budak ni 6 bulan.
paling kelakar kalau dia mengamuk (biasanya suh angkat dia kalau dah bosan. kalau tak, dia ni tenang je sebenarnya hahah)
kalau dia mengamuk, dia akan angkat dua-dua kaki punya tinggi ke udara,
lepas tu kaki turun ke bawah laju-laju.
lepas tu repeat.
sampai kita angkat dia. HAHAHA
tapi kadang sy biarkan je dulu sebab nampak kelakar and cute. haha mak kijam. :DDD

atuk tak ada gigi! hihi



dia biasanya suka tidur mengiring macam ni. lepas tu kita slipkan bantal peluk atau minion bagi dia.

panda rattle tu dah hilang huaaaa
tercicir kat parkson alamanda.
sy suka kot panda tu sebab cute.
byebye panda :'(


sila letak minion kat atas pangkuan, kalau tak dia sibuk nak bangun.



kelebaran bermaharajalela. ahaha! (pipi je la, badan slim)



gambar ni exactly diambil semasa hari anaqi berusia 6 bulan.



ni macam dia tengah menari hulur kaki ke luar kiri kanan tu sambil peluk tubuh. hahahaa mandai-mandai je sy ni.

mama doakan both ariana and anaqi grow up bright, healthy and strong! :)
i will try to give my best for both of them.
i will not be that parent yang sebulan dua bulan sekali baru boleh makan KFC.
i will be the one yang 'hah nak makan KFC? jom!'

boleh ke macam tu? bolehlah! hahaha.

tata!

2 comments:

Nooriah Abdullah says:
at: May 16, 2016 at 2:30 AM said...

assalamualaikum wani
kaknoor singgah jenjalan sini
cute nya anak2 wani bestkan dapat sepasang
lelaki dan pompuan
supaya membesar menjadi anak soleh dan solehah

wani ezryl * says:
at: May 21, 2016 at 1:42 AM said...

waalaikumsalam wbt, kak noor.
salam singgah.
insyaAllah, kak. terima kasih atas doa. aamiin :)