Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, March 04, 2016

kucing sudah terjual

giving you the sad news,
biskut and bella, the BSH couple telah dijual baru-baru ni *ooohhhhhh*
jadi tiadalah sudah kucing-kucing di rumah kami.
as ariana kadang akan tanya 'cat cat'.
sebab dia suka main dengan kucing-kucing ni :'(
(walaupun si biskut takut betul dengan ariana HAHA)

the reason is because husband nak transform bilik kucing kepada bilik ariana.
she's gonna be 3 years young this year, he might think she needs her own room to sleep.
sebab since anaqi dah ada, kami 4 beranak tidur tak menentu tempat. lolx
kadang tidur kat bilik, kadang kat ruang tamu.

husband sold them both for only RM5,000 after nego, which i think quite cheap for BSH price.
tapi tak pe lah, dah niat dia nak jual and dah dapat pulangan daripada jualan anak-anak kucing sebelum ni.

i'm not that kamcing with these two,
as they're both more to commercial cats instead of home cats.
and because sy ada anak-anak kecil, jadi tak ada masa sangat nak berkucing-kucing. hihi

but they're still part of our home.
and here's gambar terakhir i had with them.
time ni husband bercuti ke luar rasanya,
sy tengok stok daging diorang dah habis, i bought some at the market.
lepas husband balik tu, terus dijual rupanya.
daging untuk diorang yang selebihnya tak sempat nak dihabiskan pun :'(

here goes to biskut and bella.
semoga happy dengan tuan baru, ya.

a sacrifice for our daughter's room.






2 comments:

kaizenDaGreat says:
at: March 10, 2016 at 8:53 PM said...

Wani, kamu feed daging mentah kepada kucen2 itu? Kalau kucen aku mmg dia tak layan... hahaha

wani ezryl * says:
at: March 14, 2016 at 8:26 AM said...

ahaha kucing BSH mmg kena bagi makan daging mentah at least selang sehari sebab nak bagi kucing gemuk. kucing ko kena dimasak dlu makanannya ke? ^^