Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, March 31, 2016

GBS warehouse sale, PJ

recently i was looking for a new, affordable car seat for anaqi.
yang dia pakai tu dah 'mengecil' kot.. habis terjulur, terangkat kaki semua bila duduk.. ahaha

tapi bajet around RM300 je.. tak nak beli beribu.

last weekend ada GBS warehouse sale kat PJ.
since kitorang balik shah alam weekend lepas (sebab husband ada kursus kat luar),
so mengajak la family shah alam pergi sana.
nak tengok apa yang ada.

faliq&ain pergi baby expo kat midV.
sy tak larat nak pergi mengharung lautan manusia kalau bawak budak berdua ni.
kesian ke depa la nanti. haha

so let's ke PJ aje.


antara yang dijual kat sana.



banyak brand graco untuk stroller dan car seat.

tapi dah nama warehouse sale untuk barangan branded;
semua pakat harga ribu-ribu.. even dah after discount.
kalau toys tu may be la boleh dapat murah sikit.


ariana sempat main lagi.. haha

mainan hape ni memang best gile.
best dan berkualiti la.
tapi mahal kot.
kalau setakat tengok and main kat sana boleh la.
tapi kalau yang collector, puas hati beli.
sebab banyak mainan hape ni less RM100.
harga dia beratus kan.
so kalau mainan yang harga 599 boleh la dapat 499 camtu.





kat luar pun ada jugak.



tengok, boleh tahan best discount dia. mainan baby brand lamaze pun banyak.



barbie's.



ariana kemain ada gaya main mini grand piano tu hahaha



i want this! in my dreams! lolx

satu sebab harga dia mahal.
dua sebab i'm not a kid anymore.
beli pun buat hiasan je la. akaka

car seat?
dapat jugak la, tapi beli kat tempat lain. lolx

lepas kat warehouse sale tu, pergi memburu makanan di SACC mall.
makan kat de palma.



0 comments: