Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, March 22, 2015

my sundayyy

hoahh
penatnya hari niii.
kepenatan lepas balik berjalan-jalan kat alamanda pastu singgah bangi beli makanan kucing. lolx
pergi alamanda tadi pun sebab cari makan (lunch).
pagi tadi husband tolong masakkan paratha.
then tak masuk tengah hari lagi dah lapar balik.
ai bukan boleh kalau lapar sikit je sekarang ni, memang kena makan. haha *dasar black hole! HAHA*
rasa macam nak makan wantan mee.
pergi kat old town white coffee sebab wantan mee dia boleh tahan sedap.
siap dengan ABC gula melaka.. hambik kau. heaven.
gambar tak ambik.
tak sempat. hehe

tapi gambar assam laksa yang ditapau semalam sempat la ambik :P

ya Allah, sedapnya!!

serius, dah lama gile tak makan assam laksa kat kafe lemongrass.
zaman belajar kat univ memang suka pergi mines makan kat sana.
assam laksa dia memang marvelous.. kuah pekat gile and walaupun dah kenyang, tetap la mampu habiskan semangkuk besar tu sebab sedap sangat!

once upon a time, lemongrass ada buka cawangan kat sunway pyramid and alamanda.
tapi dua-dua dah tutup.
tak tau la tak de sambutan ke atau sebab sewa mahal ke. or tak de workers.
tapi assam laksa sedap macam ni tak jual, memang rugiii.

dah la kita ni jarang turun mines.
tapi nasib baik semalam pergi tu, kafe ni wujud lagi. hihi

adoila tengok gambar ni balik pun boleh drooling. *lari jauh-jauh*

so far itu je la aktiviti hari ahad.
hari bermalas-malasan. haha
time-time sy kepenatan, husband selalu la tolong basuh baju, sidai baju, kadang lipat baju pun ada dia tolong. thanks heaps ok. you rock!

dah lah.
nanti sambung lagi.
ingat nak masak rendang ayam hari ni for dinner.
tetiba teringin pulak. kihkih
makan aje kerjanya :P

0 comments: