Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, March 17, 2015

koleksi photos makanan lagi :D

2-3 menjak ni mood adalah super malas nak snap-snap gambar makanan ni.
may be sebab masak benda yang sama.
tak payah la nak snap ye tak? kihkih.
(tapi kalau tetiba rajin, akan kusnap jugak)

so kat bawah ni bukanlah photos yang baru sangat.
ni kira berhari-hari yang lepas.
tapi tak sempat-sempat nak buat entry.
hari ni baru berkesempatan. so. xD


mee goreng dibuat bekal.



ikan bawal masak kicap, kobis carrot masak kuah lemak.



sardin sizzling dengan telur.



bubur jagung dalam tin (beli jagung tongkol tapi husband tak ambik lepas timbang sebab tak tau tu kitorang punya jagung. hahaha) tak pe la, sedap jugak.



mixed padprik. sedap walaweh.



mi hun goreng.



daging goreng kunyit ala fynn jamal. ternampak video masak dia dalam instag. kejap aje masak ni.



ayam sweet spicy dan sayur bayam masak bening.


and lastly..
makanan kesihatanku setiap pagi; telur kampung separuh masak (with kicap) and susu. hahaha

serius makan telur tu hari-hari tak yah beli breakfast kat kafe.
kenyang bawak ke tengah hari.
of course berbekalkan pisang seulas.
telur baru 60sen.
jimat duit makan ai. kahkahkah

oklah.
sekian kisah makan-makan kita.
tatahh!

0 comments: