Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, March 22, 2015

kid'z paradise



heylo delo, sunday peeps!! *wave*

dah ahad dah?! whatttt---


semalam kitorang ke the mines; nak cari barang.
barangnya ngak ada. tetiba ternampak pulak kid'z paradise ni.
terus melencong masuk. hahaha


time tu fikir, mesti ariana suka ni main kat sini
sebab dia kan pakar melompat pakar terjun memanjat semua ada.
bolehlah dia lompat-lompat dengan selamat.


deco siling.. hot air balloons yang comel!


harga weekend untuk sehari adalah RM38 per kid.
parents masuk free.
tapi kena pakai stoking.
kalau tak de, boleh beli.
since ni first time kitorang datang and kitorang pun tak tahu,
maka pergilah membeli dulu stoking untuk ariana kat kedai baby berdekatan.
kalau nak beli stoking kat kid'z paradise, harga RM4 je sepasang tapi macam besar sangatlah pulak.
untuk stoking dewasa je kitorang beli kat situ.
once ko dah bayar, nanti akan pakai tag kat pergelangan tangan tu.
bolehlah keluar masuk bila-bila nak.


ariana bariana dengan gembiranya main slide.


dia memang suka main slide.
tengok dia main kat playground rumah kitorang pun dah tau.
ai rasa dia ni sukan sukan-sukan extreme la.
menurun daripada mama dia. bahaha
slide tu normal kan.
haa ko tak tengok lagi macam mana dia nak lompat dari atas sofa ke karpet.
tu belum lagi dia panjat meja pastu nak lompat atas kitorang ni.
kita pulak yang mengah nak menyambut. lolx


family selfshot sekali!


nampak tu.
bercahaya je muka.
punyalah happy dapat main kat situ.


tak terkira dah berapa kali dia naik turun main slide ni.






lepas slide turun, wajib terjun ke depan. nasib baik la ada bola-bola tu. hahaha



round and round.

tempatnya agak besar and banyak jugak la permainan.
ada jugak tempat untuk mak pak melepak di tepi.
ada tempat baby salin lampin etc. (boleh menyusu jugak kot kat bilik tu. ntah tak masuk pulak)


melompat is her favourite activity.

lepas tu bawak dia main pasir tipu-tipu. ahaha
pasir ni nampak macam chocolate rice pun ye jugak.
dia jenis yang tak melekat. so tak kotor la.
ramai jugak budak-budak yang main kat tempat pasir ni.





trampoline.
sini insyaAllah semua selamat,
sebab peralatan adalah lembut.
lantai pun lembut.
cuma parents kena ada la untuk supervise.








kemain seronok awak ye, ariana bariana :P

oklah tu je.

bertemu lagi di lain siaran. ekeke

0 comments: