Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, December 05, 2008

talking abt wireless..

okeh ni nak cerita pasal wireless (bukan curik.. wahah) yg sy pakai kat flat ni.
nama je flat kan, tp ada wireless free. apekah--
stated kat wireless tu 'TANJONG DEVELOPER'.
maka sy agak2 may b pemaju flat ni kasi wireless free. and stuff. ntah.
dah ada benda free kan, pakai je la.. lolx

ok selingan photos!! xD

x lengkap bekerja kerajaan kalau tak ke parti makan2 :P
itu dia, tahniah wani kerana berjaya melayakkan diri ke meja VIP.. *cough2 batuk VIP* :P


heavennya bila makanan ada bersama2 dengan kita semua.. lolx


oh oh ada orang celeb bday secara berpasukan xP

-bala tentera <--(sila rujuk prev entry utk pemahaman :P) semua da balik raya haji.
-sy nak cerita skeptic orang pasal tempat ni. tunggu nex entry :D

hv fun everyone!! :D

5 comments:

Iz says:
at: December 5, 2008 at 8:42 AM said...

kalau keje gomen, mesti suka buat mende2 cenggini, pegi makan tempat grand2, meeting obersis.. miting sehari je, peginye seminggu. cis cis. kalau swasta, makan grand2 setahun sekali je tu pun kalau ade annual dinner :(

sadis gila

narena says:
at: December 7, 2008 at 1:24 AM said...

aduh..berseri2 nye lauk...

wani ezryl * says:
at: December 7, 2008 at 10:34 AM said...

iz^ oho kite faham itu, sbb kite prnh keje swasta. eh tp tmpt kite dlu selalu je ada makan. tu la, ko xnak apply situ.. ekeke :PP


narena^ tgh lapar ni.. perut berbunyi krokkk T_T"

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: December 9, 2008 at 8:57 AM said...

waduh lauk itu...bisa buat perut ku berdangdut..hikss...betul la kata iz tuh..gomen selalu je ada majlis makan2...woho sgt jeles...

wani ezryl * says:
at: December 10, 2008 at 12:21 AM said...

makan adalah power boost yg terhebat. lol (sbb tu semorg dibagi makan :P)