Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, December 08, 2008

hari raya ini

buat pakai paint je.



(maksud sy, tulisan dengan border huduh tu.. HAHAHA)
selamat hari raja korban/haji!! xD
tag si wani ezryl reka sendiri :
STATE 3 BENDA YANG KO KORBAN TAHUN NI
1) masa. sejak pindah ni, tak cukup rehat ok. pergi sana sini beli baranglah, hantar kawan2 pergi beli tiketlah. carik rumahlah. yada yada.
2) relay bateri kereta. hoh. yang tu patut campak dalam laut kasi jaws makan. buat susah beta je *mulakan upacara bakar2 relay*
3) internet. korban tak main internet berapa hari.. sebelum tau kat flat tu ada wireless. shoosh! harus carik broadband pasni.
**sy pass tag ni kat semorang yang sambut raya korban. sape tak buat, maknanya dia tak sambut.. mahaha (ada pulak camtu paksa2.. hoho) :PP hv fun everyone!!

7 comments:

gulagula says:
at: December 8, 2008 at 3:36 PM said...

oh sangat comel lembu2 itu~

"buat pakai paint je"? beta pun tak reti paint pakai paint. =P (yoshh!!pasni kene blajar painting!!)

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: December 9, 2008 at 8:38 AM said...

wanie..ingatkan betul2 lukis lembu kiut ngan tet pink tuh pki paint...hahahaha...so kiutla seyh...

Selamat Hari Raya Aidiladha..*lewat wish* hahaha..

x sambut raya so xmo buat tag...agagagaga...

kaizenDaGreat says:
at: December 9, 2008 at 10:15 AM said...

Selamat Hari Raya Aidiladha! xpo, semoga pengorbanan ko tu berbaloi! =)

tropical_jingga says:
at: December 9, 2008 at 4:47 PM said...

saya buat tag ini :D ahakss...

wani ezryl * says:
at: December 10, 2008 at 12:14 AM said...

gulagula^ sy pon xreti.. yg buat pakai paint were only the border and the text! ahax :PP


nani^ haha. happy aidiladha to you too ^^v


kaizen^ korban relay tu xde baloinya.. ahaha


tropical_jingga^ silakan2.. dgn bsr hati xD

Nem0 o0h Nem0 says:
at: December 10, 2008 at 1:16 AM said...

sy x smbt ry tahun ni la,
so sy terlepas taq ni..hehehe

BlankQo says:
at: December 17, 2008 at 2:17 AM said...

haha, otai gile klu leh buat lembu tu guna paint :P