Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, December 04, 2008

PENDING ENTRY -DUA-

yosh, sy buat in point supaya x mundane, holright? ;D

1-sy laju2 sbb bukak internet kat ofis (kerja --> belum dapat bilik ofis --> PC kongsi --> xdapat pakai net lama2)

2-tiba2 dpt tau kat rumah sewa si nik ni ada wireless *ntah sape punya~* :DD tp kadang ada, kadang xde.

3-ofis dekat gile dengan rumah, 1 minggu ni minyak xhabis2 sbb semua tmpt adalah dkt xDD shopping 2kali pun minyak xhabis. apekah-- (KT=bandar kasi minyak :P)



map dr rumah nik ke ofis. gile strategik tempat ni xDD
masuk ofis pukul 8, keluar rumah pukul 7.50 pun tak pe.. lolx

the office from entrance.
oh oh i know you'r wondering. it's Pejabat Pembangunan Negeri Terengganu and it's huge.
tingkat 10.
kadang2 ke depan ni tgk tv HAHA (tv plasma yg besar di ofisss *mata bersinar* :P)

ofis peeps? diorang semua nice & sy suka jugak pergi kacau2 jalan sini sana xD
paling suka kacau, belah teknologi maklumat (oh yeh sy suka pergi situ kacau si lene)
fyi, lene is my fave name & sy terkejut dapat tau sini ada orang nama lene. hahah. if i can choose a name, lene wud be nice xD


bala tentera/kawan2 kat sini.
sape2 rabun dekat tu; itu adalah wani, is & aini.
ok tak payah tanya; wani ada bf, is is single *funny menyebut 'is is'.. hahah* & aini ada bf. HAHAH i can read your minddd >:D



shopping 2nd stage.
kelakar time ni, si is & wani sama2 tolak troli. da la sama2 pakai baju hijau. da la beli tilam toto and bantal. suspicious kan. wahaha.
ni diorang nak balik raya haji sama2 ni pun kebetulan tiket bas single seat tak de.
yang ada, double seat pastu bas 2 tingkat. HAHA.. memang tak dapat dipisahkan :DD

selasa = kereta rosak.
remember dia pernah rosak kat putrajaya yang enjin tak boleh start sebab bateri mati?
it's the same problem *sepak2 kereta dengan sadis* :B
it's the same relay T_T

you know who helped me? staffs kat ofis and they'r all guys.. bwahaha >:]
ko bayangkan 6 orang guys tolong tolak kereta & check2 kereta sy. sangat terharu *snort* :B
hadi, adam & hafiz tolong bawak sampai bengkel.
terbang rm80 T_T

(deleted oredy HAH)

7 comments:

fara says:
at: December 4, 2008 at 3:15 PM said...

waaaaaaaaaaani! hoh. free wifi. indahnya dunia! within my housing area, are all freaking secured (-_-") *kedekutnya mereka!* hahaha. blehhh. id do the same too if i were then :)

this.is.not.me says:
at: December 5, 2008 at 12:08 AM said...

err..num tepon hafiz pls?ahaha~

wani ezryl * says:
at: December 5, 2008 at 12:49 AM said...

fara^ ni developer flat ni punya wireless kot, utk kemudahan masyarakat setempat yg miskin mcm sy (yg menumpang rumah flat org).. lolx :PP i'll visit ur blog in a meantime. ada wireless pun bz jugak xsempat2 nk tgk blog korang. haih. blame myself.


this.is.not.me^ dats d problem, i dun hv his number.. lolx

sue_nexbis
at: December 5, 2008 at 9:05 AM said...

wah.. wani rumah dekat giler. g keje leh jalan kaki. jimat minyak.

K says:
at: December 6, 2008 at 12:38 AM said...

wanie, i think i know where are you staying at based on the cartoon map.. ahaa XD
.
betul-betul dalam bandaraya warisan persisir air (patut la banjir maha dasat tahun ne.. sile ubah name bandaraya kepada KT saje.. uhuk-uhuk.. ihiiks! :)

wani ezryl * says:
at: December 7, 2008 at 10:36 AM said...

sue^ hoho wani pemalas, maka naik kete walaupun dkt :PP (naik kete pun minyak xhabis :P) howdy sue? xdpt lg bc blog sue kat fster.. sini fster kne block T_T


k^ haha banjir2 tu semua sbb development. manusia punya keje :PP meh a dtg sini lawat2 :P

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: December 9, 2008 at 8:55 AM said...

bahagianya hidup dikelilingi lelaki2 budiman...ecehhh..haha...