Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, December 11, 2008

mo of food.. for thoughts

lepas ni nak buat entry; less talking, more visual (kecuali kalau ada cerita best la.. haha)

so here goes.

droolness speg.
tengok food program yang dia fokus dekat2 dengan makanan? ohha sy suka itu ^^



i dunno wutz d name of this toast.
main ambik je sebab nampak best. it's like.. chain reaction.
girl depan sy ambik roti ni, then sy ambik, then makcik belakang sy ambik. haha
roti ni irresistible at first sight ;P


luar bread crumbs, dalam ada slice ayam dgn cheese. yoms.


my mom & dad kat kopitiam bawah sogo.


pokok kismis.
i bended to take this one, among the crowds.


dinner semalam; nasi goreng kicap dengan tomyam HOTHOT
*saliva berceceran* :B


note : kpd orang2 blog, sometimes sy xdapat komen sebab xsempat. i dun comment, but doesnt mean i dun read ;] tk cr peeps. ciao!

6 comments:

Arif says:
at: December 11, 2008 at 6:35 PM said...

kenapa u ada dua blog...n kenapa u update dua2 blog??? hehe...

owh and confusing lah...u cakap u kerja kat KT...tapi at the same time u cakap ur on ur holiday???

office u banned my blog???hmmmm...and i wonder why...

btw happy holidays...

please go to the beach and have fun...sebab i know u dah lama nak holiday...from what i read from previous posts...

btw...i rarely comment people...tapi i still read your blog...

Nadia says:
at: December 11, 2008 at 10:50 PM said...

pokok kismisss~ mahu amek gambar juga ngan pokok kismisss XD

roti itu berpuaka!! telah disumpah oleh bread-witch untuk dimakan oleh semua orang yang melihatnya!!
...nasib baik sedap!! XD

wani ezryl * says:
at: December 12, 2008 at 8:13 AM said...

arif^ oo blog lg satu tu ditutup kpd umum, kecuali utk sapa2 yg menjumpainya secara eksiden *i give em the power of reading for their effort looking for it.. eheh* :P

thnks arif! ^_______^ the rest i replied oredy in ur blog. tk cr & cheers!


nadia^ mari mari ambik gmbr dgn pokok kismis!! xD tp pokok tu sgt tinggi sayup mata memandang.. ahax

roti yg nmpk menarik (rs xtentu sbb time tu belum beli), tp semorg ambik risk dgn menyambarnya masuk ke dalam tray ;p

misz eyeliner says:
at: December 12, 2008 at 12:39 PM said...

ko masak sendiri nasi goreng itu? dulu pon penah masak mcm tu jugak kan?
atau aku silap org?

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: December 12, 2008 at 1:50 PM said...

roti tu jual dikedai kek dlm sogo kan? sebelah delifrance? lupa pula nama kedai roti tuh...tp OMG roti tu mmg sedap..klu beli dipagi hari dan ia masih panas lagi bertambah2 sedapnyaaaaaaaaaa....meleleh ayaq lio kalau ingat..huaaaa...

wani ezryl * says:
at: December 12, 2008 at 4:09 PM said...

misz^ xlah, beli tu. xde masak.. haha


nani^ ha a betul2. sbnrnya nk pergi delifrance beli pizza atas roti pjg tu but then org tu ckp da xjual. so headed to nex bakery and beli itu roti :D