Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, December 04, 2008

PENDING ENTRY -SATU-

masuk2 entry je ada gambar makanan eh.. lolx. ni kat tempat makan dekat stesen petronas on the way to terengganu. memang heaven tempat ni, banyak gile makanan. tiap kali datang je (time balik kampung), mesti ada ketam masak lemak, rendang etcetc. hari2 ada weh. heavenness ^^

i drove for more than 400km yeahx endurance race! *terasa begitu extreme.. haha*
pastu lepak kampung 1 malam.

pastu the next day pergi KT. banjir gile weh jalan.

ada tangkap gambar masa banjir.. hilang pulak gambar tu dalam phone *darn!* :B
for the meantime akan lepak rumah nik, staff kat sini.

& she's so friendly, so did orang2 kat ofis (pergi check ofis jap, the office is big & nice haha)
ada la beberapa orang kerja hari sabtu tu.. sangat dedikasi *tidak seperti sy T_T*


duduk kat sini untuk 1 malam.
still searching for internet.


aha! broadband!! xD
okkkk kena bayar *berlalu pergi* -_-"


it aint terengganu if there's no keropok lekor, no? ;]
makan ni masa hujan.
dengan nasi goreng serius sedap.
ok, tempat ni banyak makanan. gud2 ^^

6 comments:

narena says:
at: December 4, 2008 at 6:43 PM said...

kopok lekor ke tu.skali tgk cm tapak sulaiman je..huhu.kamera trick

this.is.not.me says:
at: December 5, 2008 at 12:04 AM said...

ye..terbukti cik wani dan makanan amat sinonim..ahaha~

wani ezryl * says:
at: December 5, 2008 at 12:47 AM said...

narena^ haha probably xD sungguh kreatif you :P keropok tu dia celup dgn tepung mcm pisang goreng, tu yg nmpk mcm berkerak sket.


this.is.not.me^ sy terjumpa bandar makanan! lolx

Iz says:
at: December 5, 2008 at 8:44 AM said...

try makan keropok lekor sagu. best gilaaaaa... kat KT aku tatau la mane ade jual, tapi kuantan aku tau la, hahaha

wani ezryl * says:
at: December 7, 2008 at 10:38 AM said...

camne kopok tu? mcm prnh dgr.. tp kite prnh mkn kopok kat mok na. yg terus goreng rangup tu. best gile.. tgh terbayang2 ni :PP

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: December 9, 2008 at 8:55 AM said...

isk..peliknya rupa keropok lekor dlm gambar di atas...apa yg warna kuning tu? tapi kelihatan sgt sedap...huhu...harus hari2 wani mkn keropok lekor kan...