Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, December 01, 2008

fast update from wani ezryl

ok fast update fast update :P
dapat jumpa internet ni pun dah kire hebat.. haha

ada simpan entry dalam lappie, tapi xde broadband (lain kali lah sy post entry with photos ye :P)

skang sini kat terengganu musim hujan. sejuk gle macam kat antartika okeh *lepak dalam selimut tebal & pasang unggun api*

for the meantime tumpang rumah staff sini, her name is nik and she's darn nice.
semalam terbakarkan iron pun dia ok.. lolx :P

13 dec kena panggil ke PAC (assessment centre for PTD).. hambik ko.. kat kluang!! *terjun longkang* jauhhhhhhh. will take a flight to selangor yays yays.

ok later nanti cerita.
nak laju laju ni. ta! xD

7 comments:

BlankQo says:
at: December 1, 2008 at 3:07 PM said...

skang mmg musim ujann.. abis la spe yg kawin mse2 skang.. huhu

misz eyeliner says:
at: December 1, 2008 at 7:36 PM said...

musim ujan ni beb.jangan main air banjir!

hyfa hasan says:
at: December 1, 2008 at 9:10 PM said...

oo..'ahh kat biasalah kan hujan..bln12..
emm.. umah sewe tu kat mana??
best xKT??
hehee.. sedare mare pun ada gak duk kat sana.. lps ni ckp trganu ler yer..eehehee

peej says:
at: December 2, 2008 at 12:35 AM said...

wah pergi kluang..
tempat jonet tu..
xpe bole makan kat kluang station real punya

huda
at: December 2, 2008 at 8:58 AM said...

PAC tu pas jadik PTD pun ade lg eh? i tot mase pas exam, then PAC. pastu dah xde dah...

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: December 2, 2008 at 3:05 PM said...

aik laju2 ni guna apa? musykil sungguh...hiks...broadband curik kah? hahahahahaha....

wani ezryl * says:
at: December 5, 2008 at 12:53 AM said...

blankqo^ pengarah sini cakap "anggaplah macam winter". ye la, winter la sangat :P


misz eyeliner^ tu la, sebbaik kat KT ni xbanjir.


hyfa^ rumah sewa kat flat sri kolam. flat je, tp ada wireless.. hambik ko. ahaha. seganlah nk ghoyak ganu, hyfa. dok panda lg.. ahax


peej^ kite ni ala2 sesat mesti xjumpa kluang station.. lolx


huda^ my (& friends') case was different. kitorang mcm.. dipanggil oleh JPA. skang ni PAC under SPA--INTAN. so kalau lulus ni, ada harapan jd permanent. tapi PAC adalah susahhhhh


nani^ haha guna net kat ofis yg ni. skang baru tau ada wireless kat flat yg sy duduk ni :B